DENTAL MINDSET

Fogorvosok körében rendkívül gyakori a szorongás. Ezt kiválthatja egy nehezebb eset, egy elégedetlen páciens, a reklamációktól való félelem, a munkahelyi nyomás, a hivatalos szervek által támasztott elvárások vagy bármilyen egyéb, a fogorvosi munkával együtt járó tényező. Dr. Hegedűs Orsolyával létrehoztuk a Dental Mindsetet, melynek célja a magyar fogorvosok mentális egészségének fejlesztése. 

Dental Mindset oldalon többek közt stresszkezeléssel és burnout-prevencióval kapcsolatos cikkeket és információkat osztunk meg.

Fogorvosként - a pecsétszáma megadásával és a csoportszabályok elfogadásával -
a privát csoportunkhoz is tud csatlakozni. Itt lehetősége van névvel vagy névtelenül konkrét esetek, stresszt kiváltó szituációk megosztására és megbeszélésére biztonságos, zárt környezetben.

A csoport elsősorban a mentális egészség fejlesztése, egymás támogatása miatt jött létre. A saját gondolatok, tapasztalatok, történetek megosztása megerősíti a tagokat abban, hogy nincsenek egyedül a problémáikkal. Ezáltal a későbbiekben könnyebben birkóznak meg a szakmából adódó mentális kihívásokkal és a mindennapok gondjaival.

Várjuk szeretettel a Dental Mindset közösségben!

Mátyás Eszter pszichológus
Minden jog fenntartva 2022
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!